Latin Kids

Salsa Kids
Binnen onze danslessen wordt er op speelse wijze, samen bewogen op ritmische klanken van verschillende soorten muziek. Latin muziek zal hierin de boventoon voeren, maar de echte klassiekers zoals een Kabouter plop dans, of de hoofd-schouders-knie en tenen zullen zeker niet ontbreken. Afwisselend met spelactiviteiten tussendoor, maken we er in 3 kwartier echt een feestje van. 

Het is niet alleen dansen of bewegen op muziek. Je kind bouwt binnen onze lessen aan zijn of haar zelfvertrouwen en mag trots zijn op zichzelf. Binnen onze lessen staan plezier & respect voorop. 

Onder het motto bewegen is gezond en jong geleerd is oud gedaan, werken we aan verschillende vaardigheden; denk aan;
– Sociale vaardigheden (betere relaties met elkaar)
– Een verder ontwikkeld zelfvertrouwen
– Leren instructies opvolgen 
– Goede coördinatie & balans
– Motorische en muzikale ontwikkeling stimuleren
– Teamwork want we dansen zowel solo, als in een team

Is jouw kind (nog) geen teamplayer, maar wil hij of zij eigenlijk wel samen iets doen met andere kinderen? Dan is latin kids hier zeer geschikt voor. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier en toch doen we het samen! 
Kinderen kunnen bij ons terecht in 2 verschillende leeftijdsgroepen: 5 t/m 7 en 8 t/m 10 jaar. 

*Ook verzorgen wij kinderfeestjes, ben je benieuwd naar de inhoud hiervan? Neem dan contact met ons op.

Tarieven:
De kosten voor latin kids bedragen €30.00 per maand. De eerste les is een gratis proefles zodat jouw kind eerst even kan aftasten of dit iets voor hem of haar is.

De lessen zullen plaats gaan vinden op onze locatie in Harderwijk – Steengoed voor Buiten, Overveld 5B 3848 BT op de woensdagen van 17.00-17.45 uur (Groep 1, leeftijd 5 t/m 7 jaar) en 18:00-18:45 uur (Groep 2, leeftijd 8 t/m 10 jaar).

Momenteel zijn wij nog druk bezig met de voorbereidingen om van start te gaan met Latin Kids. Zodra dit rond is, zullen wij tevens met concrete informatie met betrekking tot de startdatum en daaropvolgende lesrooster en de tijden. Houd onze website hiervoor in de gaten. Wilt u uw zoon of dochter alvast opgeven voor een proefles? Neem dan gerust alvast contact met ons op.

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700