Bruiloft actie

Dans in het huwelijksgeluk met onze exclusieve danslessen – want jullie huwelijk verdient een dans die net zo uniek is als jullie liefdesverhaal.

Een bruiloft is een viering van liefde en wat is een mooiere manier om dit in te luiden met een romantische en bovenal persoonlijke openingsdans.

In 5 tot 10 lessen leren wij jullie een unieke openingsdans in salsa, bachata sensual of (urban kizz)kizomba aan. Wij vinden het belangrijk dat jullie je tijdens het leren van jullie dans comfortabel voelen en bovenal plezier hebben samen. Daarom komen wij bij jullie thuis om in jullie eigen omgeving te kunnen oefenen.

De actie bestaat uit de volgende punten:

Eerste kennismaking: tijdens de eerste ontmoeting komen wij bij jullie langs om te praten over jullie wensen, de gewenste muziek en dans style. Zo kunnen wij een choreografie maken die helemaal bij jullie persoonlijkheid en nog belangrijker jullie niveau past. Het maakt dan ook niet uit of jullie al danservaring hebben of nog nooit eerder hebben gedanst.

Een door ons op maat gemaakte choreografie op een nummer naar keuze

5 tot 10 privélessen aan thuis

Tarieven:
5 privélessen incl. persoonlijke kennismaking & op maat gemaakte choreografie: €375,00
10 privélessen incl. persoonlijke kennismaking & op maat gemaakte choreografie: €750,00

Hebben jullie vragen of interesse gekregen? Neem gerust contact op:
06 229 885 85 | sebailesalsa@outlook.com

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700