Proefles actie solo dansers

Zin om in alle rust te (leren)dansen zonder het huis te verlaten? Duik in de wereld van salsa, bachata of urban kizz kizomba met onze exclusieve privélessen aan huis & breng de dansvloer naar jouw woonkamer.

Ontdek de magie van dans met onze exclusieve privélessen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren danser bent die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij helpen je hier graag bij.

Wij vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt en jij je op je gemak voelt tijdens de lessen. Daarom verzorgen wij de privélessen bij jou thuis.

Tijdens de privélessen nemen wij alle tijd en ruimte om op jouw niveau in te gaan op de details van het dansen. Muzikaliteit, techniek, connectie en body movements zijn onderwerpen die hierbij aan bod komen. Indien nodig nemen wij een extra docent mee om als jouw danspartner te fungeren.

Tarieven:
Eerste proefles (1 uur): €30,00

Daarop volgende lessen (1 uur):
1 losse les: €60,00
5 lessen: €225,00 (€45,00 per les)
10 lessen: €400,00 (€40,00 per les)

Wij zijn in de regel beschikbaar voor privélessen op de donderdag avond en in de weekenden. De tijden en exacte planning proberen wij zo goed mogelijk af te stemmen naar jouw agenda.

Heb je vragen of wil jij graag een privéles(sen) boeken? Neem gerust contact op:
06 229 885 85 | sebailesalsa@outlook.com

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700