Proefles actie koppels

Zin om met jouw partner in alle rust te (leren)dansen zonder het huis te verlaten? Duik in de wereld van salsa, bachata of urban kizz kizomba met onze exclusieve privélessen aan huis & breng de dansvloer naar jouw woonkamer.

Ontdek de magie van dans met onze exclusieve privélessen. Of jullie nu beginners zijn die de basis willen leren of ervaren dansers zijn die hun vaardigheden willen verfijnen, wij helpen jullie hier graag bij.

Wij vinden het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen en jullie je op je gemak voelen tijdens de lessen. Daarom verzorgen wij de privélessen bij jullie thuis.

Tijdens de privélessen nemen wij alle tijd en ruimte om op jullie niveau in te gaan op de details van het dansen. Muzikaliteit, techniek, connectie en body movements zijn onderwerpen die hierbij aan bod komen.

Tarieven:
Eerste proefles (1 uur): €40,00

Daarop volgende lessen (1 uur):
1 losse les: €75,00
5 lessen: €300,00 (€60,00 per les)
10 lessen: €550,00 (€55,00 per les)

Wij zijn in de regel beschikbaar voor privélessen op de donderdag avond en in de weekenden. De tijden en exacte planning proberen wij zo goed mogelijk af te stemmen naar jullie agenda.

Heb je vragen of wil jij graag een privéles(sen) boeken? Neem gerust contact op:
06 229 885 85 | sebailesalsa@outlook.com

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700