Tarieven

Tarieven groepslessen

Prijzen
Een volledige cursus bij Se Baile Salsa bestaat uit 10 lessen van 1 uur.
Het is mogelijk om twee of meer keren per week les te volgen of meerdere cursussen te combineren. Cursisten die tegelijkertijd Salsa, Kizomba of Bachata les volgen, krijgen korting.

• Een volledige cursus kost € 115,00 (€ 11,50 per les).

• Twee keer per week les: € 210,00 (€ 10,50 per les).
• Drie keer per week les: € 285,00 (€ 9,50 per les).
• Bij 10-lessenkaart € 125,00 (€ 12,50 per les)

• Eén losse les (1 lesuur): € 13,00

Een 10-Strippenkaart
Voor cursisten die bij aanvang van de cursus al weten een aantal lessen verhinderd te zullen zijn, bieden wij als alternatief een 10-strippenkaart aan. Met deze kaart koop je tien lessen die gebruikt kunnen worden bij elke les oftewel bij bachata, kizomba of salsa. Je kan ook een aparte strippenkaart voor elke cursus kopen. Ideaal als je onregelmatig werkt, halverwege een cursus lang op vakantie gaat of niet altijd kan.

Let op!
De 10-strippenkaarten dienen aan het begin van de les te worden afgeknipt.
De kaarten zijn geldig gedurende twee achtereenvolgende cursusperiodes (2 x 10 lesweken). De uiterste lesdag staat op je kaart.
Verlies van de kaart komt normaal gesproken voor eigen rekening. In overleg met Se Baile Salsa is eventueel een vervangende kaart te verkrijgen.

Inhalen
Wij geven wekelijks salsa, bachata, kizomba en afro dance lessen op diverse dagen in Zwolle en Harderwijk. Kan jij een keer niet op de dag dat je normaal gesproken lest? Dan kan je de les op een ander moment in de week inhalen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om dit te doen. Geef dit wel even aan bij één van de docenten. Afro Dance kan helaas niet in gehaald worden.

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700