Groepslessen

Hoe zien onze lessen eruit

In een sfeervolle zaal geeft een team van enthousiaste dansliefhebbers Salsa, Bachata,Kizomba en Afro Dance. Voor de cursus is het niet verplicht om samen met een partner te komen. Het is namelijk gebruikelijk om met verschillende partners te dansen, tijdens de lessen zullen we dan ook wisselen. De kracht van Se Baile Salsa ligt in het feit dat men unieke dansfiguren leert. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen vanuit de groep. Onze lessen worden gegeven in het Nederlands, hoewel Engels of Spaans ook mogelijk is. Je kan bij ons altijd komen kijken en een proefles meedoen. Bij ons kan je elk moment instromen, je hoeft dus niet te wachten wanneer er weer een nieuwe reeks begint.

We hebben drie groepen salsa; beginners, intermediate en gevorderden. En willen lessen geven waarbij niet de prestatie, maar het plezier voorop staat.
In de lessen leer je naast figuren, ook hoe je moet leiden en volgen en wordt er aandacht gegeven aan musicality en styling. We beginnen elke les met een warming up waarbij er binnen een aantal weken een korte choreografie wordt ingestudeerd. Hierin besteden we extra aandacht aan de techniek, musicality en styling. Veelal doen de dames dit apart van de heren. Dit alles gebeurt in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Heb je nog nooit Kizomba,Bachata of Afro Dance gedanst, maar lijkt je dit wel heel leuk of ben je al meer gevorderd? In onze lessen zijn zo ingericht dat elk niveau kan meedoen.

 

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700