Wie zijn wij?
In een sfeervolle zaal geeft een team van enthousiaste dansliefhebbers Salsa, Bachata en Kizomba. Voor de cursus is het niet verplicht om samen met een partner te komen. Het is namelijk gebruikelijk om met verschillende partners te dansen, tijdens de lessen zullen we dan ook wisselen.

Wat bieden we aan:
– Iedereen is van harte welkom, of je nu samen of alleen komt.
– Dansen is niet aan leeftijd gebonden.
– Onze lessen zo ingericht dat je op elk gewenst moment kunt instromen.
– De reguliere cursus bestaat uit 10 lessen.

Papito
Mijn naam is Papito Janga en ik ben geboren op Curaçao. In onze Antilliaanse cultuur leer je van jongs af aan bewegen op muziek met zijn verschillende ritmes.
Toen ik 11 jaar oud was ben ik naar Nederland verhuisd. In Zwolle heb ik kennis gemaakt met allerlei dansgroepjes die onderling danscompetities hielden, ook wel een “dansbattle” of gewoon “battelen” genoemd. Ieder dansgroepje had zijn eigen Cubaanse stijl, zoals Tampu, Merengue en Salsa. Het leuke en leerzame van competitie in het dansen is dat je je kunt uitleven in je eigen expressie en je eigen dynamiek. Iedereen ontwikkelt immers zijn eigen unieke stijl van dansen.
Het idee om zelf les te gaan geven is een jaren geleden ontstaan. Onder het motto “Back to my roots” geven we les vanuit de basis zoals ik het geleerd heb op Curaçao.
Dat is op een natuurlijke manier Salsa dansen: natuurlijk Salsa!

Rozemarijn
Ik ben Rozemarijn en ik ben de assistent van Papito op de woensdagavond in Harderwijk. Dit doe ik met heel veel plezier! Dansen is al zo’n beetje m’n hele leven mijn grote liefde en in 2009 ben ik begonnen met salsa les bij een dansschool in Utrecht. Op de feestjes en festivals pikte ik ook bachata op en in 2013 ben ik begonnen met kizomba les. Inmiddels volg ik zelf geen lessen meer, maar ga ik graag naar workshops of festivals. In het dagelijks leven ben ik fulltime moeder en huisvrouw en ik ga regelmatig dansen op zondagavond bij Salsa Domingo. Als ik dans maakt het niet uit wat voor dag ik heb gehad, ik vergeet alles om mee heen en geniet alleen nog maar! Ik dans echt voor m’n plezier! Het liefst deel ik dan ook mijn passie voor dansen met iedereen die wil!

DJ Romandre

Mijn liefde voor muziek is enorm en ik sta klaar om mijn passie met je te delen. Mijn leven is nooit gemakkelijk geweest, totdat ik het dansen ontdekte en per ongeluk in de wereld van Kizomba kwam zonder enig idee had wat voor soort dans het was. Ik begon op dansschool Se Baile Salsa en bezocht veel lessen, feesten en festivals. De eerste keer dat ik een DJ-controller aanraakte, was ik meteen verkocht. Een week later had ik mijn eigen set thuis en begon te oefenen. Niet met het idee om  DJ te worden. Ik zei ja tegen het draaien op het Bevrijdingsfestival zonder het besef dat ik eigenlijk nog weinig ervaring had. Ik besloot een  DJ-training te volgen om de basisprincipes te leren en ik ben sindsdien flink verbeterd. Inmiddels staan er vele boekingen te wachten waaronder in het buitenland. Dit is een perfect voorbeeld van wat er gebeurt als je een mix van passie, hard werken en toewijding hebt om in zo’n korte tijd te leren dansen en DJ te worden. De enige reden dat ik speel, is dat ik met iedereen wil delen wat muziek en dans voor mij heeft gedaan en betekent. Met dansen bereik je een aantal mensen met DJ-ing bereik je iedereen.

Music is what feelings sounds like!

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700