Terugkeer actie solo dansers

Herontdek de dans magie: exclusieve privélessen voor Oud-Leerlingen!

Aan onze oud-leerlingen; de dansvloer roept! Geef een nieuw ritme aan je salsa, bachata of kizomba passie met onze privélessen aan huis. Of je nu een snelle opfrisser wilt of dieper in de details wilt duiken, alles is mogelijk. En nog belangrijker; je hoeft geen danspartner te hebben. Indien nodig nemen wij een extra docent mee om als danspartner te fungeren.

Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en jij je op je gemak voelt tijdens de lessen. Daarom verzorgen wij de privélessen bij jou thuis.

Tijdens de privélessen nemen wij alle tijd en ruimte om op jouw niveau verder in te gaan op de details van het dansen. Muzikaliteit, techniek, connectie en body movements zijn onderwerpen die hierbij aan bod komen.

Tarieven – een les duurt 1 uur:
1 losse les: €45,00
5 lessen: €200,00 (€40,00 per les)
10 lessen: €350,00 (€35,00 per les)

Wij zijn in de regel beschikbaar voor privélessen op de donderdag avond en in de weekenden. De tijden en exacte planning proberen wij zo goed mogelijk af te stemmen naar jullie agenda.

Heb je vragen of wil jij graag een privéles(sen) boeken? Neem gerust contact op:
06 229 885 85 | sebailesalsa@outlook.com

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700