Reglement Se Baile Salsa
Se Baile Salsa heeft een intern reglement opgesteld, voor het bevorderen van een goed verloop van de danslessen en duidelijkheid te geven over de organisatie.

 1. Cursusgelden zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar en worden niet gerestitueerd. Bij verhindering, ziekte of een blessure van de cursist wordt het lesgeld niet geretourneerd. Verrekening van het cursusgeld met een volgende cursus is niet mogelijk.
 2. Je kan bij ons altijd komen kijken en een proefles meedoen. Wanneer je besluit om mee te doen dan telt dit je eerste les.
 3. Betalingen dienen voor aanvang van de derde les te zijn voldaan. Bij een niet tijdige betaling kan een inschrijving nietig verklaard worden zodat men niet verder aan de cursus kan deelnemen.
 4. Bij verhindering is het mogelijk om de les(sen) op een andere dag in te halen in overleg met Se Baile Salsa. Bij Bachata en in Harderwijk is dit niet mogelijk.
 5. Voor cursisten die bij aanvang van de cursus al weten een aantal lessen verhinderd te zullen zijn, bieden wij als alternatief een 10-strippenkaart aan. Deze kaart is bij aanvang van de cursus te verkrijgen en is gedurende twee achtereenvolgende cursusperiodes (2 x 10 lesweken) geldig.
 6. Na afloop van een lessenserie van 10 lessen kan de cursist kiezen om te stoppen of door te gaan. Wanneer de cursist binnenkomt bij de nieuwe lessenserie geef je automatisch akkoord met verlenging en de bijbehorende kosten.
 7. Voor promotiedoeleinden en oefenmateriaal kan er beeldmateriaal worden gemaakt.
 8. We zijn niet aansprakelijk bij verlies, diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Noch kunnen we aansprakelijk gesteld worden bij ongelukken en letselschade tijdens de danslessen.
 9. Salsadansen doe je niet alleen, maar met elkaar. Zorg dus voor een goede hygiëne.
 10. De dansschool gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens en wordt niet aan derden verstrekt. Bij het deelnemen aan de lessen ga je akkoord met de privacy voorwaarden.
 11. Bij het niet nakomen van dit reglement kan de toegang tot de cursus geweigerd worden.
 12. Denk eraan: Salsadansen is bedoeld als ontspanning. Niet de prestatie, maar het plezier in dansen staat voorop.

Het team van ‘Se Baile Salsa’
Se Baile Salsa behoud zich het recht voor deze regels op elk gewenst moment en zonder opgaaf van reden te wijzigen.

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700