Wat moet ik aantrekken qua kleding?
Iets wat lekker zit en waar jij je fijn in kan bewegen! Het maakt niet uit of dit speciale danskleding is of niet. Let er wel op dat je het warm kan krijgen.
De meeste dames dansen op dansschoenen met een suède zool, met of zonder een hak.
Dit is in het begin nog niet nodig, wel is het fijn als het geen sportschoenen zijn in verband met de stroeve rubberen zool..
Wat moet ik meenemen voor mijn eerste les?
Helemaal niets, kom gewoon gezellig langs. Je kan bij ons op elk moment instromen..

Wat kosten de danslessen en hoe betaal ik?
Een volledige cursus bij Se Baile Salsa bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Het is mogelijk om twee of meer keren per week les te volgen of meerdere cursussen te combineren. Cursisten die tegelijkertijd Salsa, Kizomba of Bachata les volgen, krijgen korting. Je kan bij ons op twee manieren betalen; via een Tikkie op je telefoon of contant tijdens de les. Het Tikkie moet betaald worden binnen 10 werkdagen. Elke tien weken begint er een nieuw blok en is er een nieuw betalingsmoment. Bij een strippenkaart betaal je op het moment van de eerste les.

Kan ik mij aanmelden voor een proefles?
Je kan elk moment binnen komen wandelen om te kijken of meteen lekker mee te doen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het is wel fijn om even een appje te doen dan weten we dat je eraan komt. (06-22988585).

Ik kan al dansen, bij welke les kom ik?
De beginners lessen zijn van les één tot ongeveer les dertig, daarna stroom je door naar intermediate. Als je meer dan twee jaar dans zul je bij de gevorderden komen.
Ik kan een keer niet, kan ik een les inhalen?
Salsa en Kizombalessen geven we twee keer per week. Les je normaal op maandag dan kan je deze vrijdag inhalen of andersom. Het is je eigen verantwoordelijkheid om dit te doen. Geef dit wel even aan bij één van de docenten. In Harderwijk en bij Bachata kan helaas niet in gehaald worden.
Wat is de minimum en maximum leeftijd in de lessen?
Onze lessen zijn gericht op volwassenen dus we verwachten dat je zestien jaar of ouder bent. Dansen kan je je hele leven lang en iedereen is welkom, daardoor is de leeftijd in onze dansschool ook zeer gemixt. Je bent nooit te oud om te beginnen, dus kom gewoon langs!
Moet ik verplicht dansen met anderen?
Het is gebruikelijk om met verschillende partners te dansen, tijdens de lessen zullen we dan ook wisselen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je dit niet prettig vindt, geef dit bij één van de docenten aan en dan is dit geen probleem.
Organiseren jullie ook feestjes?
Elke vrijdagavond na de lessen is er ruimte voor vrijdansen. Dit is gratis van 22.00 tot 00.00 uur in het Cultuurhuis. Voel je niet bezwaard als je nog maar enkele lessen hebt gehad, iedereen wilt graag met je oefenen. Ook mensen die niet bij ons dansen zijn van harte welkom.
Daarnaast organiseren we enkele keren per jaar een groter feest zoals ons afsluitingsfeest bij het Stadsstrand Zwolle.

 

 

Chat openen
Hallo!
Heb jij een vraag of wil jij je opgeven voor een privé of groepsles? Laat het ons gerust weten!

Special voor senioren latin dansen, werken we samen met wijz Welzijn in Zwolle om deze doelgroep te laten genieten van het dansen, aanmelden via tel: 038-8515700